Intrebari Frecvente

Intrebari si Raspunsuri

Poti face programarea prin urmatoarele metode:

Pentru a face programare direct pe site, alege tratamentul pe care il doresti si apasa pe butonul „REZERVA” din dreptul lui. Selecteaza date programarii apoi pe pagina platii(Checkout) introduce codul din Certificatul Tau Cadou in casuta „APLICA UN CARD CADOU”. Casuta se afla sub totalul de plata afisat pe pagina de Checkout

Expira in 365 de zile de la data achizitionarii.

Certificatul Cadou nu este rambursabil, dar poti schimba tratamentul pentru care a fost achizitionat initial. In cazul in care noul tratament depaseste suma Certificatului Cadou, va trebui sa platesti diferenta atunci cand faci rezervarea. 

Sigur, poti face programare pentru orice serviciu din lista Ezenpur cu certificatul cadou de suma fixa. Atata timp cat certificatul tau cadou acopera 100% din serviciul pe care il doresti, poti face rezervare direct pe site, telefonic sau la sediul nostru. Daca suma certificatului cadou constituie mai putin decat valoarea serviciului pe care il doresti, in momentul rezervarii va trebui sa achiti diferenta pentru serviciul ales.

E simplu! Doar bucurate-te de serviciu pe care l-ai rezervat, iar la finalul tratamentului mentioneaza personalului codul voucher-ului si pentru ce serviciu doresti sa folosesti diferenta ramasa. Echipa noastra iti va face cu drag urmatoarea programare pe loc.

Nu ai gasit raspunsul pe care il cauti?

Trimite intrebarea ta aici sau contacteaza-ne la numarul de telefon +40 354 410 126

Te rugam acorda-ne 8 ore lucratoare sa raspundem la email-ul tau, in cele mai multe cazuri iti raspundem mult mai repede.

Programul nostru este de Luni pana Vineri intre 10:00 si 20:00, iar Sambata intre 10:00 si 18:00

Stii pe cineva care ar vrea sa descopere aceasta pagina?  Ajuta-l sa o gaseasca si apasa butonul share  

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Experimenteaza in Singurul Day Spa din Vestul tarii ce ofera tratamente la Standarde Internationale

Experimenteaza Relaxarea, Reechilibrarea si Revitalizarea in Singurul Day Spa din Vestul tarii ce ofera tratamente la Standarde Internationale

Copyright 2020 © EZENPUR DAY SPA All rights Reserved.

SITE MAP